Vormingen

Naast mijn job als seksuoloog in groepspraktijken geef ik vormingen aan personen met een beperking, klasgroepen, hulpverleners, verpleegkundigen en personen met chronische ziekten. Daarnaast ben ik freelancer en procesbegeleider bij Sensoa (Vlaams expertisecentrum voor seksuele gezondheid). Ik geef vormingen rondom RSV (seksuele en relationele vorming), Vlaggensysteem en begeleid scholen bij hun beleid rondom RSV. 
In samenwerking met Huis van het Kind regio Balen-Dessel-Mol-Retie werk ik regelmatig projecten uit. 

Het is ook mogelijk om een vorming op maat aan te vragen. Ik werk deze dan uit naar uw wensen. U kan hiervoor vrijblijvend contact op nemen via mijn contactgegevens.

Agenda 
Deze vormingen zijn toegankelijk voor iedereen.

 

7 mei 2021 – Lezing over vrouwelijke seksualiteit – Peaches en Cream Geel

Meer info volgt snel. 

6 augustus 2020 – Lezing over vrouwelijke seksualiteit – Peaches en Cream Geel

Een informatieve lezing rond vrouwelijk verlangen, opwinding, orgasme, pijn bij het vrijen en alle dagdagelijkse dingen waarmee je ooit geconfronteerd word maar niet over wil/kan praten. De lezing is voor zowel vrouwen als mannen en kan je alleen of met je partner of vriendin komen volgen. Deelnemen kost €12,50/pp, inschrijven is verplicht.Ontvangst met een glaasje is om 19u30, de lezing start om stipt 20u in de lesruimte achteraan de winkel.

Inschrijven: https://www.peachesandcream.be/workshops/lezing-vrouwelijk-verlangen?fbclid=IwAR3C3Os8ix6W-H9g6x-5ahAx5ZKmp08dylSMK73zTBok4dV7BGTfSI-u89o

https://www.facebook.com/events/3253743018021502/

2, 16 en 23 oktober 2020 – Seksualiteit bij chronische ziekte – Samana Olen
Iedereen heeft het recht om seksualiteit op een positieve manier te beleven. Dus zeker ook personen die een chronische ziekte hebben.

Een chronische ziekte heeft mogelijks een invloed op seksualiteit. Dit kan door bijvoorbeeld aanhoudende vermoeidheid, pijnen, bijwerkingen van medicatie, spierspasmen, fysieke moeilijkheden, opstoot van ziekteactiviteit, relatieproblemen… Daarnaast kan de veranderde partnerrelatie mogelijks een invloed hebben op de seksualiteit en op de relatie. De chronische ziekte kan dus een impact hebben op de seksualiteit, dit maakt dat dit opnieuw (en op een andere manier) terug moet integreren in hun leven. Dit is niet altijd evident. Tijdens deze vorming wordt op dit alles ingezoomd.
Voor meer info en inschrijven klik op de link of stuur me gerust een mailtje. 
https://mijn.samana.be/#/activities/details/56090

26 september 2020- Seks?! – Jeugdhuis De Vonk Geel
“De seksuele voorlichting die je op school niet kreeg.”
Voor meer info: https://www.facebook.com/events/2531742140226199/ of stuur mij gerust een mailtje. 

29 oktober 2020 – Lezing over seksualiteit – Peaches en Cream Geel

Niet toegankelijk voor iedereen – enkel leden:

* Chronische ziekte en seksualiteit – info sessie + 4 delige cursus reeks – Samana

*Seksualiteit bij ouderen kan, grensoverschrijdend gedrag niet! – CT Paramedics

*Daten in coronatijd, WTF?! – Thomas More Mechelen

*Vorming Vlaggensysteem – verschillende scholen

*Vorming Onder4ogen Sensoa – Wit Gele Kruis